• usp1

    14 dagen bedenktijd

  • usp2

    Levering binnen 48 uur

  • usp3

    Gratis levering boven de € 25,-

Goedkope (kinder)omafiets 


In onze webshop vindt u een ruim aanbod van de mooiste (kinder)omafietsen. De omafiets is al jaren populair vanwege haar veiligheid, comfort en retro uiterlijk. Wij hebben een goedkope omafiets voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar tot de leeftijd van 6 jaar. Kopen doet u eenvoudig online en wij bezorgen binnen 48 uur.

De stevige omafietsen in onze webshop zijn scherp geprijsd en online vindt u het grootste aanbod. In ons assortiment vindt u de originele zwarte retro omafietsen maar ook goedkope omafietsen in verschillende hippe kleuren en met of zonder bloemenprint.

De omafietsen hebben de originele klapstandaard, een lage instap en worden geleverd met een mandje voorop het stuur. Deze retro fietsen gaan lang mee en fietsen comfortabel. Daarnaast zijn deze fietsen door hun goede verlichting, dichte kettingkast en jasbeschermers veilig in gebruik. Meer informatie over onze (kinder)omafiets? Bel 038-082524. Ook voor een andere goedkope kinderfiets, zoals een goedkope cruiser, kunt u bij ons terecht.

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media

Beoordeling Prijskiller.be: 8.9 / 10 (3288 beoordelingen) opfeedbackcompany.nl